Dlaczego spośród wszystkich obszarów biznesu zdecydowaliśmy się na gastronomię i przemysł spożywczy? Powodów jest wiele, ale dla nas najważniejszy jest fakt, że w realiach rynku spożywczego za każdą usługą i produktem stoją ludzie. A my lubimy ludzi.
Na samym początku naszych karier zawodowych pracowaliśmy w restauracjach, zarówno w kuchni, jak i na sali. Pomagaliśmy opracowywać karty menu, dbaliśmy o klientów i wizerunek lokali. Uczestniczyliśmy także w planowaniu produkcji i magazynowaniu żywności w lokalnym zakładzie. Rozmawialiśmy z rolnikami i przetwórcami, którzy dostarczali do nas surowce. Byliśmy odpowiedzialni za dystrybucję produktów rzemieślniczych, a co najważniejsze nadzorowaliśmy działania reklamowe.
Jako kulinarni pasjonaci, odwiedziliśmy rozmaite miejsca na mapie Polski i Europy, poznając restauracje, food trucki, stragany, targi, sklepiki. Prawdziwą inspiracją zawsze było dla nas to, jak liczni restauratorzy, producenci żywności czy rolnicy – pomimo wielu trudności i niepewności – z zapałem rozwijają gastronomię i przemysł spożywczy w Polsce.
Od Świnoujścia po Zakopane, zawarliśmy wiele ciekawych znajomości z ludźmi z branży. Są wśród nich rolnicy, hodowcy, przetwórcy, producenci, dystrybutorzy, handlowcy, restauratorzy czy szefowie kuchni. Dzięki tym spotkaniom zyskujemy wiele inspiracji oraz informacji, które pozwalają na maksymalne wykorzystanie naszego marketingowego potencjału w tej branży.
Magda doskonale wie, co ma zobaczyć klient, aby kupił produkt czy skorzystał z usługi. Dzięki temu opracuje skuteczny plan na jego pozyskanie i zbudowanie przywiązania do marki.
Jako mgr. inż. marketingu i zarządzania na Politechnice Poznańskiej, z wieloletnim doświadczeniem w prowadzeniu restauracji oraz produkcji żywności, z pewnością będzie wiedziała, jak zaplanować strategię marketingową Twojej marki.
Projekt, który trafi w jej ręce będzie generował zyski!
Adam to znawca nowoczesnych technologii w marketingu z wieloletnim doświadczeniem. Samodzielnie wykonywał lub uczestniczył w licznych projektach dla przedsiębiorstw branży spożywczej.
Ma za sobą wiele stron i sklepów internetowych dla restauracji, firm cateringowych, producentów żywności i opakowań. Nie korzysta z szablonów i gotowych rozwiązań, dzięki czemu jego prace cechują oryginalność i indywidualne podejście do projektu.
Dać mu content, a poruszy całą branżę!
Obecnie jakość oferowanych produktów i usług musi być wysoka, konsument jest wymagający i świadomy, a promocja jest trudna. Cieszymy się, że możemy pomóc restauratorom i przedsiębiorcom poszerzać oraz podnosić jakość ich oferty, a także zwiększać sprzedaż przy pomocy narzędzi marketingowych, które oferujemy.
Poza tym, w prostych słowach – branża daje naprawdę duże pole do popisu dla kreatywności. A my mamy jej ogromne pokłady do wykorzystania!
© 2021 Digital Dumpling. Zawsze z zamiłowaniem do tego co robimy.
Ta strona korzysta z plików cookie (ciasteczek) w celu personalizowania treści dla odbiorców. Możesz wyłączyć zapisywanie plików cookie w ustawieniach swojej przeglądarki. Aby dowiedzieć się więcej otwórz: >Polityka prywatności<